Commissie krijgt internationale prijs

Persbericht | 20 januari 2017

De International Association for Impact Assessment, de belangrijkste internationale vereniging voor effectrapportage, kent de Institutional Award 2017 toe aan de Commissie voor milieueffectrapportage.

 

Prijs van vakgenoten
De International Association for Impact Assessment (IAIA) heeft de Commissie voor milieueffectrapportage (m.e.r.) de prijs toegekend voor haar doorslaggevende rol in de ontwikkeling van kwalitatief goede milieueffectrapportages in Nederland en daarbuiten.

 

IAIA vindt dat het werk van de Commissie een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de verbetering van milieueffectrapportage, zowel bij de ontwikkeling van het instrument milieueffectrapportage als de toepassing in de praktijk bij plannen en projecten.

 

De Commissie m.e.r. is zeer vereerd met de prijs omdat deze is toegekend door vakgenoten wereldwijd. Vakgenoten die in de praktijk aan effectrapportage werken bij overheden, universiteiten, adviesbureaus en kennisinstituten. Tijdens de jaarbijeenkomst van IAIA in Montreal in april 2017 neemt de Commissie m.e.r. de prijs officieel in ontvangst.

 

Persbericht (pdf)